Mattias

Vercauteren

SEO, Social, Online Marketing - owner at Websteak Marketing

Over mezelf

Posted on 18 May 2012 Comments Off

Nog jong en onervaren, maar gedreven om zoveel mogelijk bij te leren op gebieden die mij interesseren (en dat zijn er veel!). Passie voor games sinds kleinsaf aan en het laat me nog steeds niet los.

Grootgebracht in Restaurant ‘t Scheperken te Blaasveld, maar in de tienerjaren ben ik verhuisd naar het mooie Berlaar. Van een leuke studie genoten in Antwerpen als TEW’er en Master Marketing.

Na afstuderen terecht gekomen bij het Nederlandse Playlogic (gamesontwikkelaar en uitgever) in Amsterdam. 15 maanden Amsterdam resulteerden in: leuke tijd, leuke collega’s, leuke games en voor altijd goede herinneringen.

Terug in België opnieuw gaan studeren voor een kort jaartje en daarna als Project Manager aan de slag gegaan bij online marketing bureau QueroMedia te Kontich.

Op 1 augustus 2015 richtte ik, samen met Nico De Clerck, Websteak Marketing op. Als marketingexperts leggen we een sterke focus op content marketing, social media, seo, sea en conversie-optimalisatie. Dat online marketing voor elk bedrijf een toegevoegde waarde kan betekenen, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Wij zetten onze expertise dan ook graag in om elke dag opnieuw boeiende samenwerkingen aan te gaan, nieuwe ideeën uit te werken en onze horizon te verbreden.